PROFESSIONELLE HJEMMESIDER - WEBSHOPS - VIDEOER

Esports Udvikling

Undervisning i Counter-strike til efterskoler

Overblik

Hvad vi gjorde

Esports udvikling er startet fra bunden med deres online identitet, da de er en nyopstartet virksomhed. Vi har været med fra starten, og fik frie tøjler til at bygge en sammenhængende og unik hjemmeside til deres brand.

Selve designet er lavet ud fra en målgruppe som er nøje analyseret. Siden har to “identiteter”, en til de unge som skal modtage undervisning og en side for forstanderne rundt i landet som skal tage stilling til om det har værdi for deres efterskole.

En stor del af vores arbejde med Esports udvikling har også lagt i reklame arbejde. Vi har lavet musemåtte design, filmet og redigeret interviews og lavet en promo video til deres event som er en esport camp i sommerferien for unge. 

0
Besøgende første uge

Mail opsætning

Esports udvikling fik deres helt egen mail server oprettet sammenhængende med deres domæne.

Hosting & Support

Hosting og support er en del af Esports Udviklings pakke til en fordelagtigt pris.

Brugevenligt design

Design var vigtigt da deres identitet bliver afspejlet online.

Play Video

Udfordringer

At blive fundet på Google

En hjemmeside er vigtig, men hjemmesiden skal også blive set og besøgt. Et skridt på vejen til dette, er naturligvis at leve op til alle reglerne fra Google og opsætte hjemmesiden med fokus på søgemaskineoptimering. Hos os får man altid basis SEO på sin hjemmeside, så den er godt rustet til Google. Vi har nøje analyseret trends og søgeord som passer til esport branchen, og derved optimeret deres hjemmeside så de kan blive fundet. SEO skal man aktivt ændre på og optimere hen ad vejen. 

hjemmeside

Om Esports Udvikling

Mere om
Esports Udvikling

Esportsudvikling tilbyder undervisning til efterskoler. Esport er blevet et stort marked, hvilket gør at der er stor efterspørgsel på undervisning. Holdet bag esportsudvikling er passioneret eksperter, de har erfaring lige fra gaming til fysisk træning og hvordan man kan bruge træning til at blive bedre i spillet. 

Esport undervisning foregår ikke udelukkende foran computeren, hvorfor det er fantastisk for efterskoler. Undervisningen består ligeså meget af fysisk træning såvel som udflugter til forskellige events. De sociale aspekter bliver styrket.

 

Nyt projekt
sammen med os ?

Tag kontakt i dag og få gang i dit projekt

Skriv en mail til os, Vi vil gerne høre fra dig

Fortæl os hvad du har på hjertet.

Her får du vores kontaktinformationer

  • Kolding - Bredebro
  • +45 61 28 17 00
  • Mail@web-line.dk

Gratis Hjemmeside tjek

Du har set rigtigt! det fuldstændigt gratis at få tjekket sin hjemmeside hos os

Vi gennemgår hurtigt din side for design fejl og optimering af SEO og hastighed.

Har du brug for en icebreaker - Så tal om prisen

100% gratis og du binder dig ikke til noget.

Forklar os lidt om din virksomhed, hvilket produkt du sælger og hvilken slags hjælp du har brug. Jo mere information du giver, jo mere præcis bliver dit tilbud.