PROFESSIONELLE HJEMMESIDER - WEBSHOPS - VIDEOER

Gamingting.dk

Et projekt fra Web-line – En affiliate webshop.

Overblik

fra ide til udvikling

Ideen var at vi skulle skabe en platform der kredser om gaming. Platformens hovedformål var at skabe økonomisk profit, samtidig med at være et værktøj som besøgende kan benytte til at finde alt der omhandler deres favorit spil. 

Platformen kom til at hedde Gamingting.dk, og er udviklet i WordPress. Produkterne kommer fra forskellige affiliate programmer hvor blandt andet Proshop, Wupti.com og Webdanes er nogle af hoved leverandører af produkterne.

For at starte projektet, har vi i Web-line måtte gå igennem mange processer:

 1. Undersøgelse
  • Her måtte vi undersøge om der var et reelt marked for siden. hvilken målgruppe vi stod overfor og en general analyse af interne og eksterne muligheder og trusler.
 2. Design
  • Med undersøgelse og analyser på plads, stod vi nu overfor at skulle finde den visuelle identitet og derefter skabe rammerne på en hjemmeside med fokus på brugervenlighed.
 3. Udvikling
  • Med alt forarbejde på plads, var næste opgave udførelsen af konceptet via en hjemmeside. Hjemmesiden blev udviklet på platformen WordPress. Vi opbyggede hele siden igennem vores HTML, CSS og Javascript software, “Elementor”.
   Processen med udviklingen var en trial and error metode også kaldt prototyping metode for det faglige folk. Dette betød at vi udviklede en en prototype og testede den igennem brugertest, og derefter gentog processen indtil vi endte med den version der er live nu. 
 4. fremtidsudsigter
  • Vi står nu tilbage med udsigten til at skulle måle og optimere konstant på siden. Da vi igennem Google analytics og Google Search Console har et klart indblik i hvordan siden bliver brugt af besøgende samt hvordan de finder siden. 

Hvorfor Affiliate ?

Affiliate websop

For at forklare hvorfor vi valgte at skabe en affiliate webshop, er vi lige nødt til at forklare hvad en affiliate webshop går ud på.

Affiliate betyder grundlæggende at vi sælger andres produkter gennem vores egen side, selvfølgelig mod en betaling som sker ved at vi bliver betalt en kommission per køb.

Vi benytter os af forskellige affiliate netværk.

 1. Webshoppen der ejer produktet
  • Produktet kommer selvfølgelig fra en webshop som allerede har oprettet produktet på deres side. Dette kunne f.eks. være en webshop som Wupti.com som vi blandt andet også sælger produkter fra.
   Wupti.com har valgt at de vil benytte affiliate markting og derfor må de i kontakt med et affilate netværk.
 2. Affiliate netværk
  • Affiliate netværket er mellemmanden. De er kontakten mellem webshoppen og os som affiliates. De bliver selvfølgelig også betalt en del af kagen. Affiliate netværket fungere hovedsageligt som en samling af webshops som gør det nemmere for affiliates sider at finde deres samling af produkter inden for deres niche.
 3. Affiliates (vores hjemmeside)
  • Vi har nu indgået samarbejde med et eller flere affiliate netværk og har nu adgang til at skabe en deeplink. Et deeplink er et link der bliver generet med et specielt fodaftryk som er unikt lavet til vores side. På denne måde kan affiliate netværket skelne mellem når vi sender en besøgende til webshoppen frem for andre.
   Så lad os sige at nogen trykker på et link, vi har lagt til på vores side, som linker til en webshop med et produkt, de ønsker at købe.

Hvorfor valgte vi Affiliate?

Fordelene ved at drive en affiliate webshop er klart at vi ikke skal stå for at købe og administrere de fysiske produkter. Det er med til at sætte fokus på det ,vi virkelig ønsker at bruge tid på, hvilket er at optimere og vedligeholde den digitale platform. 

Tankerne bag det visuelle

Design

Den visuelle identitet på siden har været et stort omdrejningspunkt for projektet, samtidigt med at det er det unikke element, som differentiere os fra vores konkurrenter. 

Før vi nåede frem til de farver, font typer og elementer på siden, som skaber den helhed der sætter rammerne for det visuelle udtryk, måtte vi tage analyse brillerne på og dykke ned i digitale gamer verden.

Her blev vi klar over at de mørke farver og nuancer der er i Lilla er med til at skabe en mystisk og eventyrligt verden, og det er efter vores mening og forståelse tit og ofte hvad man forbinder med gaming.

I vores font typer har vi prøvet at finde en stil der har rene linjer og en tyk fylde, så den hvide tekst står klart og tydelig frem.

Om siden

Gamingting.dk

Ønsker du at finde inspiration til dit kontor, har vi fundet sjove og anderledes produkter som kan tage dit kontor til det næste niveau. Her kan du få alvor imponerer dine gæster, når de træder ind i dit gamer rum! I det perfekte gamer rum er der styr på alt, og som regel også det bedste udstyr. Søger du tilbehør til Playstation 4, kan du kigge denne side igennem, hvor vi har samlet fede produkter, heriblandt nogle som du ikke selv vidste du manglede. Du kan også finde computer tilbehør her, hvor der er garanti for at blive inspireret. Der er mulighed for at finde tilbehør til playstation og PC, som du måske ikke engang vidste eksisterede.

Work With Us.

Samarbejd med os omkring dit projekt, Vi sikre på vi kan give dig et produkt du kan være stolt af

Skriv en mail til os, Vi vil gerne høre fra dig

Fortæl os hvad du har på hjertet.

Her får du vores kontaktinformationer

 • Kolding - Bredebro
 • +45 61 28 17 00
 • Mail@web-line.dk

Gratis Hjemmeside tjek

Du har set rigtigt! det fuldstændigt gratis at få tjekket sin hjemmeside hos os

Vi gennemgår hurtigt din side for design fejl og optimering af SEO og hastighed.

Har du brug for en icebreaker - Så tal om prisen

100% gratis og du binder dig ikke til noget.

Forklar os lidt om din virksomhed, hvilket produkt du sælger og hvilken slags hjælp du har brug. Jo mere information du giver, jo mere præcis bliver dit tilbud.